Knižní recenze 61 Hlasy

23. ledna 2018 v 17:36 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Ursula Poznanski
Žánr: Krimi
Mé hodnocení: 90%
Obsah: Na ošetřovně psychiatrické léčebny v Salcburku byl nalezen mladý lékař Max Schlager mrtvý.
Leží na lůžku, v krku má zabodnutou kovovou lištu a na podlaze se rozlévá spousta krve. A na jeho tělo někdo podivně naaranžoval tupé plastové nože.
Případu se ujímá kriminální komisařka Beatrice se svým kolegou Florinem. Okamžitě jim je jasné, že lišta nemohla být v žádném případě smrtící zbraní.
Tento případ bude velice složitý - protože dá se věřit pacientům psychiatrie? Co je pravda a co je klam? A jsou lékaři vždy připraveni pomoci nebo naopak chtějí svým pacientům ublížit?
Brzy se celá situace stane ještě zrůdnější, protože je nalezen další mrtvý...
Hodnocení: Tuto knížku jsem si koupila v knihkupectví za dárkovou poukázku, kterou jsem dostala na Vánoce.
Zaujala mě její obálka a děj, který vypadal velice zajímavě.
A z knížky jsem nadšená! Už dlouho jsem nečetla tak skvělou kriminálku se zajímavými postavami a zvraty, které bych opravdu nikdy nedokázala vymyslet.
Autorčin styl psaní mi sedl, rozhodně můžu doporučit všem co mají rádi temné detektivky z prostředí psychiatrie.
A co Vy? Četli jste tuto knížku? Napiště mi do komentářů! Děkuji za přečtení a komentáře, přeji krásný den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro hlasy ursula poznanski
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Posloucháte metal?

Ano 43.4% (53)
Ne 56.6% (69)

Komentáře

1 klavesnicetuka klavesnicetuka | Web | 23. ledna 2018 v 17:59 | Reagovat

tak to moc děkuji za tip:-)

2 hrachajdice hrachajdice | Web | 23. ledna 2018 v 18:18 | Reagovat

Tu jsem si chtěla vždycky přečíst , jenže jsem se pořád nedokopala k její koupi a v knihovně jí nemají.

3 Svart Sol Svart Sol | Web | 23. ledna 2018 v 19:00 | Reagovat

Tuto neznam ale vypada skvele

4 stuprum stuprum | Web | 23. ledna 2018 v 19:30 | Reagovat

Potřebuju tu knihu, prosím, Eliss!

5 tinka77 tinka77 | Web | 24. ledna 2018 v 11:46 | Reagovat

Zdá sa, že je naozaj dobrá, ked ju znalec  detektíviek akým si ty, tak vysoko ocenila ,-D

6 Nikola Nikola | 24. ledna 2018 v 13:07 | Reagovat

Já knížku ještě nečetla, ale slyšela jsem na ni jen chválu. Také mě zaujala svou obálkou a anotací už dřív, takže doufám, že si ji brzy přečtu a spolu s ní i předchozí autorčiny knihy. :-)

7 Adel Adel | Web | 24. ledna 2018 v 16:01 | Reagovat

achjo já to píšu snad pod všechny recenze.. ale tuhle knížku zase neznám, každopádně děkuju za tip:)

8 Little Little | Web | 24. ledna 2018 v 18:41 | Reagovat

Děkuju za tip, akorát přemýšlím, do čeho se vrhnout a tahle vypadá moc dobře...:)

9 Baryn Baryn | Web | 24. ledna 2018 v 22:07 | Reagovat

Kriminálka a psychiatrická léčebna zní jako skvělá kombinace. Tohle je evidnetně knížka, kterou si musím přečíst. Děkuju za tip. :)

10 Svart Sol Svart Sol | Web | 24. ledna 2018 v 22:08 | Reagovat

Ahoj jak se máš?

11 SáraD. SáraD. | E-mail | Web | 25. ledna 2018 v 0:53 | Reagovat

Krásná recenze, i když  pro mě osobně taková kniha asi není.

12 Hrašulee Hrašulee | Web | 25. ledna 2018 v 11:07 | Reagovat

To vypadá zajímavě, přidám si ji do seznamu, já dostala k Vánocům Žízeň od Jo Nesbo, ale teprve dočítám ten díl předtím, takže už se dost těším :D Pak jsem měla v plánu ještě další knihu, taky detektivku, bohužel si už nepamatuju název, ale až to najdu tak ti to sem klidně hodím, taky nějaká detektivka :) a tohle vypadá skvěle, na to se asi vrhnu potom :D

13 Rosie. Rosie. | Web | 25. ledna 2018 v 11:50 | Reagovat

Wow, to nevypadá vůbec špatně, tu si určitě chci taky přečíst. Mám hrozně ráda krimi, takže mě to opravdu zaujalo! :)

14 signoraa signoraa | Web | 25. ledna 2018 v 13:40 | Reagovat

Moc děkuji za tip. Sice mi Ježíšek naježil osm nových knih, po téhle se určitě podívám.

15 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 27. ledna 2018 v 10:31 | Reagovat

Netušila jsem, že má Ursula Poznanski další knížku, takže díky za tip!

16 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 1. února 2018 v 11:59 | Reagovat

Tu mám na wishlistu a chci ji hrozně moc. 90%? to je super, těším se na ní. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší