Knižní recenze 60 Dvanácté zlo

17. ledna 2018 v 15:22 | Eliss |  Moje kecy
Autor: James Patterson
Žánr: Krimi
Mé hodnocení: 70%
Obsah: Lindsay Molinarová je sotva měsíc na mateřské, když je znovu povolána do práce.
V New Yorku totiž došlo k vraždám, které měl předtím předpovědět podivínský profesor Perry Judd. Policii vypráví podivnou historku - a totiž to že se mu o vraždě mělo zdát.
Ta mu zpočátku nevěří, když se však vše stane přesně tak jak profesor předpověděl, neberou jeho slova na lehkou váhu.
Jenže dá se takovým vraždám vůbec zabránit?
Do toho ještě zmizí tělo zavražděné novinářky přímo z pitevního stolu a policie bude souhlasit se spoluprácí s nebezpečným vězněm.
Jak celý příběh dopadne?
Hodnocení: Od Jamese Pattersona jsem již četla několik knih s vyšetřovalelem Alexem Crossem.
Ty se mi velmi líbily. Ale z této knížky mám zvláštní pocit - ani nezaujme, ani neurazí.
Četla se bez problémů, neztrácela jsem se v ději, ale přesto mi chybělo něco víc.
Pokud sháníte na dovolenou nějaké odpočinkové čtení, tato knížka je přesně je pro Vás.
Ale na Jamese Pattersona jsem rozhodně nezanevřela. Ráda si od něj zase něco přečtu.
A co Vy? Máte rádi knihy od Jamese Pattersona nebo jej vůbec neznáte? Napište mi do komentářů!
Děkuji Vám za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Dvanácté zlo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Máte rádi játra?

Ano 33.3% (9)
Ne 66.7% (18)

Komentáře

1 J.R. J.R. | Web | 17. ledna 2018 v 18:53 | Reagovat

Já bych potřebovala všechny knížky zfilmovat :) protože jsem velký lempl co se týče čtení :O budˇ nemám čas nebo se mi nechce :(

2 Ivo Ivo | 17. ledna 2018 v 19:15 | Reagovat

Spisovatele neznám ale čtu rád, jen ne tento žánr. Jak zde bylo řečeno, taky bych to potřeboval zfilmovat. Film v tomhle žánru baví, čtení ovšem ne :o)

3 Adel Adel | Web | 17. ledna 2018 v 19:31 | Reagovat

O té knížce slyším prvně :)

4 Jan Turon Jan Turon | E-mail | Web | 17. ledna 2018 v 19:42 | Reagovat

Předpokládám že vrahem v tomto pripade není obligátní zahradník, ale prodesor...

5 tinka77 tinka77 | Web | 18. ledna 2018 v 14:18 | Reagovat

určite to bolo zaujímavé čítanie ,-D

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 18. ledna 2018 v 18:33 | Reagovat

Ty jo, tak tu si jdu zapsat. Zaujala mě vcelku hodně :-D sice obálka nic moc, ale příběh mi přijde zajímavý.

7 Our Life Our Life | Web | 18. ledna 2018 v 19:30 | Reagovat

tak to vypadá luxusně

8 Magicmax Magicmax | Web | 18. ledna 2018 v 20:04 | Reagovat

To zní jako fak super námět na příběh a knihu! :) Když ono je vlastně předpověděný, že se to napevno stane, ať udělá cokoliv. :) To je k zamyšlení. :)
Jsem rád, že autoř umí splnit základy jako neztrácení se v ději. Občas se tkaové věci, některým lidem občas stát mohou i u filmu. :/ Což je teda značný neúspěch mít 2 miliony na film, který lidi nepochopí. :/ Ale tak zas strašný aby to všichni nepochopili to není. Mně jeho jméno nic neříká. :)

9 grave-silence grave-silence | Web | 19. ledna 2018 v 13:53 | Reagovat

to neznám, ale vypadá to skvěle

10 enicdw enicdw | E-mail | 31. ledna 2018 v 6:00 | Reagovat

@
@
**Pictures, images and Video**

**Girls boys 12-18 years**

**** Download here: Link: https://lc.cx/M3m9

**** Download here: Link: https://301.li/8xz6b

L
L
L
L
L

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama