Knižní recenze 57 Série

27. prosince 2017 v 11:53 | Eliss |  Moje kecy
Autor: John Lutz
Žánr: Krimi
Mé hodnocení: 50%
Obsah: Frank Quinn je soukromý detektiv, který dříve pracoval na oddělení vražd.
Když však ve městě dojde k sérii vražd mladých žen, které jsou brutálně mučeny a jejich smrt byla velmi krutá, povolá jej Frankův bývalý kolega Rick na pomoc.
Ten se spolu se svou partnerkou a kolegyní Pearl pouští do vyšetřování.
Brzy zjistí na zajímavou souvislost - všechny ženy byly před dávnou dobou znásilněny. Společnými silami musí pachatele dopadnout co nejdříve, ale nebude to vůbec jednoduché...
Hodnocení: Z knížky jsem trochu na rozpacích. Je napsaná čtivým stylem, je tu několik překvapivých zvratů, ale přesto nejsem spokojená.
Nejvíce mi vadí, že autor vylíčil hlavní postavy podivně ploše a zrovna mnoho se toho o nic nedozvíme.
Ale na druhou stranu popis vražd je tu podán až nepříjemně realiticky.
Tuto knížku bych asi svým čtenářům nedoporučovala. A co Vy? Máte rádi knihy od Johna Lutze?
Napište mi do komentářů! Děkuji za přečtení a komentáře, přeji krásný prosincový den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Série John Lutz
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Je Jiří Kajínek nevinný?

Ano 35.7% (5)
Ne 35.7% (5)
Nevím 28.6% (4)

Komentáře

1 magicmax magicmax | Web | 27. prosince 2017 v 12:08 | Reagovat

Funguje ti přihlašení na Blog.cz? :)

2 magicmax magicmax | Web | 27. prosince 2017 v 12:10 | Reagovat

S tím znásilněním ta detektivka dodává na temné stránce naší společnosti a stemi vraždami to je takové - krimi jak má být! :D Ale já to píšu jenom podle tvého popisu, Eliss. :D Já to nečetl, Eliss. :D
Přeju Ti také příjemný prosincový den, Eliss. :)

3 magicmax magicmax | Web | 27. prosince 2017 v 12:14 | Reagovat

Upřímně: Si hrdá na to, že si blogerka?
Já nejsem hrdý na to, že jsem bloger. V mnohé stránce nejsem ale má to i svá pestrobarevná pozitivit, Eliss. :D Rád zveřejnuji lidem své pestrobarevné projekty. :) Ale blogový svět má i své nepozivita. :) Včetně mně, Eliss. :D A co, vy čtenáři? Jste pyšní na to, že jste blogeři? :)

4 Jan Turon Jan Turon | E-mail | Web | 27. prosince 2017 v 15:29 | Reagovat

Tak z toho az mbazi...vazdy te h co byly kdysi znasilneny...

5 Hrašulee Hrašulee | Web | 27. prosince 2017 v 16:08 | Reagovat

To vypadá zajímavě, to si přidám do seznamu knih, co se chystám přečíst :D já teď četla Vážku ( Michel Bussi), naprosto skvělá detektivka :)

6 Kate. Kate. | Web | 27. prosince 2017 v 18:52 | Reagovat

Tuhle knížku bych si chtěla přečíst :)

7 Magicmax Magicmax | Web | 28. prosince 2017 v 15:34 | Reagovat

[3]: To je dobře, že si na to hrdá. :) A to že tě to baví. :) Lidé by měli dělat to co je baví, co já vím. Třeba budeš jednou blogem vydělát. :) Lidi by měli dělat, to co je baví. :)

8 J.R. J.R. | Web | 28. prosince 2017 v 20:24 | Reagovat

Ten nůž na obalu knížky nemá chybu :)

9 Barbara Barbara | Web | 29. prosince 2017 v 11:24 | Reagovat

Nikdy jsem od něj žádnou knihu necetla, ale i když ji nedoporucujes zkusim ji a uvidím...

10 Joina Joina | Web | 29. prosince 2017 v 13:49 | Reagovat

To bych mohla koupit tak přítelovi, ale nějakou krimi bych asi přečetla, ale tuhle podle děje nee.

11 Monster IsLand Monster IsLand | Web | 29. prosince 2017 v 14:04 | Reagovat

Přečetl si hodně knih, což dělá tvůj názor hodnotnější.

12 Monster IsLand Monster IsLand | Web | 29. prosince 2017 v 15:07 | Reagovat

Seš chytrá holka! :D

13 Magicmax Magicmax | Web | 29. prosince 2017 v 15:10 | Reagovat

Jéé! :D Ty sis toho článku na DesingHall všimla. Až teď jsem si uvědomil, kvůli čemu si mi napsala ten komentář na Magicmaxu. Já jsem tak nadšneý, že sis toho všimla. :) Já ti chtěl zlepšit náladu a jsem moc rád, že si na to natrefila. :) Na ten web moc lidí nechodí, takže moc dobrá reklama to není. :D

14 Romi Romi | Web | 29. prosince 2017 v 15:18 | Reagovat

zajímavé :)

15 duchodkaevka duchodkaevka | Web | 29. prosince 2017 v 17:02 | Reagovat

Díky za tip, detektivky čtu ráda, ale tohoto autora asi fakt neznám. Příště se poptám v knihovně, byla jsem tam zrovna včera ☺☺☺

16 Shadow Shadow | Web | 29. prosince 2017 v 22:17 | Reagovat

neznam

17 Elis Elis | Web | 29. prosince 2017 v 22:31 | Reagovat

Vůbec neznám, ale detektivky mám ráda :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama