Knižní recenze 33 Tikot

4. srpna 2017 v 13:35 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Dean Koontz
Žánr: Horor, Mysteriózní
Mé hodnocení: 65%
Obsah: Tommy Phan je spisovatel pocházející z Vietnamu, který žije už několik let v Americe.
Jedné podzimní noci se rozezní zvonek u jeho dvěří, avšak když otevře, nikdo za nimi není. jen na prahu leží neuměle sešitá hadrová panenka, ke které je připojen vzkaz ve vietnamštině, který však Tommy po letech strávených v Americe už nedokáže přečíst.
Vezme panenku dovnitř, čímž odstartuje děsivou noční můru. Zdá se totiž, že panenka je něčím prokletá, má svůj vlastní rozum a rozhodně mu nebyla darována z přátelských pohnutek.
Když se navíc na obrazovce počítače objeví zlovolný nápis: Lhůta vyprší za rozbřesku. Tik tak!, začíná Tommyho závod s časem.
Musí vypátrat, kdo mu poslal tajemnou příšeru, která navíc velmi rychle roste. Cestou nalézá spojenkyni v praštěné servírce Del Payneové, která mu zachrání život.
Unikne Tommy panence, a podaří se mu ji zničit? Nebo je příliš pozdě, a čas nemilosrdně vyprší?
Hodnocení: Recenze, které jsem před předčetím knížky četla, nebyly příliš lichotivé.
Čekala jsem horor - asi tak do půlky byla knížka opravdu plná skvělé tajemné atmosféry.
Za půkou je to spíš takové nepovedené fantasy, a ke konci groteska, která se snaží být až absurdní. Bohužel srážím i body za divný konec. Je velká škoda, že knížka nezůstala hororová po celou dobu, za mě by určitě bylo hodnocení větší.
A co Vy? Četli jste tuto knížku nebo nějakou jinou od Deana Koontze? A jak se Vám líbila? Děkuji za přečtení a komentáře, přeji krásný letní den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Tikot Dean Koontz
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Káva nebo čaj?

Káva 36.3% (37)
Čaj 58.8% (60)
Ani jedno 4.9% (5)

Komentáře

1 NaTyy NaTyy | Web | 4. srpna 2017 v 13:53 | Reagovat

Obal knihy působí velice děsivě, ale pokud knížka nějak extra nezaujala a konec je takový divný, je to špatné. :/ Škoda, hned na první pohled by mě kniha asi zaujala:)

2 Christine Christine | E-mail | Web | 4. srpna 2017 v 15:10 | Reagovat

No páni... ted mám sice jednu knížku rozečtenou ale myslím že další bude tahle tvoje. mám takové děsivé příběhy moc ráda... Už se těším až se do ní pustím :)

3 Iris Iris | E-mail | Web | 4. srpna 2017 v 16:37 | Reagovat

Určitě číst nebudu, mám až moc bujnou fantazii u knih.

4 *Mushroom* *Mushroom* | Web | 4. srpna 2017 v 17:25 | Reagovat

Knížku neznám a nikdy jsem o ní (ani jejím autorovi) neslyšela. Anotace mi zní dobře, ale když říkáš že to není nic moc, tak jí asi ani hledat nebudu :)

5 Psychedelic Psychedelic | Web | 4. srpna 2017 v 20:53 | Reagovat

To zní dobře

6 dinosaurss dinosaurss | Web | 4. srpna 2017 v 21:04 | Reagovat

Kdyby mě někdo položil ke dveřím hadrovou panenku se záhadným vzkazem a nikdo nikde nebyl tak bych se nejspíš dost zděsil.. 😃
Jinak to vypadá celkem dobře, škoda, že neměla knihu po celou dobu tu tajemnou atmosféru.

7 SáraD. SáraD. | E-mail | Web | 4. srpna 2017 v 22:48 | Reagovat

Knihu jsem ještě nečetla a ani me moc neláká.

8 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 6. srpna 2017 v 6:27 | Reagovat

Obálka je suprová, ale anotace se mi moc nelíbí :-/

9 Jana Jana | Web | 7. srpna 2017 v 7:59 | Reagovat

Jaký obal takový obsah bohužel :(

10 Já | E-mail | Web | 7. srpna 2017 v 19:31 | Reagovat

Horory jsem jeden čas měla skutečně ráda, každopádně teď už je moc nesleduju (nikdy jsem horory nečetla). Nicméně to nevypadá špatně a líbí se mi, že je hlavní postava z Vietnamu. :))

11 Jan Turon Jan Turon | E-mail | Web | 8. srpna 2017 v 21:15 | Reagovat

Od Koonze jsem četl knihu o policejním šéfovi který byl zároveň sériovým vrahem dokud ho hlavní hrdinka  malém falsi oběť nezlikvidovala...tam se dařilo hororovou atmosféru drzet celou knihu..

12 Dol33larSa Dol33larSa | E-mail | 12. srpna 2017 v 20:25 | Reagovat

<b>Добро пожаловать на наш сайт</b>
<b>V.I.P. Услуги
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#5S6325kXpb>
<img>http://0.00000007.ru/3#ZWWfbxzkdw</img>
</a>
------------------------
Стабильно огромное количество socks и proxy серверов онлайн
сейчас: 33557 IP в 198 странах мира
<b>Высокая анонимность - мы гарантируем, что наши эксклюзивные прокси сервера полностью анонимны</b>
(тоесть не ведут логов и не видоизменяют<b> http заголовки)</b>

Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика!
Сверхнадёжная защита IP и абсолютно всех соединений без эксплуатации VPN
Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Скрыть или поменять свой IP можно 2-мя кликами мышки.

<b>Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE)
Совместимо с любыми виртуальными машинами</b>

Безусловно САМЫЕ дешевые цены на безлимитный доступ при самом высоком качестве
Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь
Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
Неизрасходованные прокси не сгорают при окончании срока действия аккуанта.
ICQ бот на всех абсолютно тарифных планах!
<b>Профессиональная техподдержка</b>
Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN
Полностью Анонимный VPN Сервис
Доступ по защищённому https протоколу
<b>Всё что необходимо для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#nE7B2A12fT>Vip proxy</a>
__________
openvpn ubuntu 16.04
цензор +нет +в обход блокировки
плагин +для обхода блокировок
скачать обход блокировки вконтакте

13 Avia777bex Avia777bex | E-mail | 16. srpna 2017 v 17:10 | Reagovat

<b>Авиабилеты по РУ за 60 процентов от цены кассы.</b> по МИРУ - 50%| <b>Телеграмм @AviaRussia</b> только этот, другие не используем.

Надежно. Выгодно. Без слётов. И БЕЗ каких-либо проблем.

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!
________

авиа билет дешевле +по акции
дешевые билеты +на самолет +в крым
недорогие авиабилеты +в симферополь
дешевые билеты вим авиа
скидки онлайн авиабилеты

14 DannyHok DannyHok | E-mail | Web | 19. srpna 2017 v 17:05 | Reagovat

ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

15 Mariavah Mariavah | E-mail | Web | 28. srpna 2017 v 20:25 | Reagovat

Хотели бы разнообразить сексуальную жизнь? Добиться принципиально новых ощущений позволят интим-товары

Один из самых распространенных способов достигнуть невероятных ощущений – <a href="https://afroditalove.ru/category/vibromassazher-vibrator/">купить вибратор</a>. С его помощью достаточно легко добиться дополнительной симуляции особо чувствительных зон и точек на теле. Только не используйте его в одиночку, доверьтесь своей второй половине. Это упрочит вашу эмоциональную связь и поможет стать более раскованными друг с другом.</p>
Также среди интим-товаров распространены наручники, эрекционные кольца, различные стимуляторы и смазки. Начните с чего-нибудь одного, не бойтесь эксперементировать с разными вариантами, и вы непременно отыщите то, что придется по вкусу вам и партнеру.</p>
Стоит отметить: <a href="https://afroditalove.ru/category/prezervativy/">купить презервативы</a>, вагинальные шарики, фаллоиммитаторы, вакуумные помпы, и другие интим-товары вы сможете в интернет-магазине «Афродита» (afroditalove.ru).</p>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama