Knižní recenze 32 Pravdu znát nemusíš

27. července 2017 v 11:03 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Mary Higgins Clarková
Žánr: Krimi, Thriller
Mé hodnocení: 50%
Obsah: Mariah je v šoku z vraždy svého otce, ale ještě větší rána pro ni je, když z vraždy obviní její matku trpící Alzheimerovou chorobou.
A protože před smrtí překládal dopis, který měl poslat samotný Kristus svému příteli, jsou mezi podezřelými i jeho kolegové, se kterými jezdil na vykoppávky.
Když se navíc Mariažiným sousedům ztratí v den vraždy šperky, zdá se, že pátrání po vrahovi vede ke svému cíli.
Ale Mariah si musí dávat velký pozor, aby neskončila v jeho rukou...
Hodnocení: Mary Higgins Clarková patřila před několika lety k mým oblíbeným autorkám.
Ale jak se mi po dlouhé době dostala do rukou její knížka, byla jsem zklamaná.
Byla to velmi nudná četba, měla jsem chuť ani ne po půlce knížku odložit a dočetla jsem ji jen s velkým sebezapřením.
Vadilo mi neustálé opakování jmen postav a také jsem našla pár nelogičností.
Vraha jsem si tipla skoro na začátku správně, a to se mi u detektivek často nestává.
Takže, tuto autorku pravděpodobně zase dlouho nevyhledám, protože knížka není dobrá ani jako odpočinková četba.
Dala bych ještě méně procent, ale z nostalgie za dětství strávené s těmito knížkami dávám padesát.
A co Vy? Máte rádi tuto autorku, nebo jste na tom podobně jako já? Děkuji za přečtení a komentáře, přeji krásný den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Pravdu znát nemusíš
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Koberec nebo lino?

Koberec 68.3% (43)
Lino 31.7% (20)

Komentáře

1 NaTyy NaTyy | Web | 27. července 2017 v 13:26 | Reagovat

Pěkná recenze, já krimi miluji ale nesnáším, když hned na začátku je jasné, kdo to asi tak je. Miluju to napětí a zjištění ke konci, že je to úplně jinak. Prostě úplný zvrat :) Takže tahle kniha by mě nejspíš nezaujala, ačkoliv popis knihy vypadal dobře. :)

2 Jana Jana | Web | 27. července 2017 v 21:51 | Reagovat

[1]: Musím úplně souhlasit :)

3 tinka77 tinka77 | Web | 28. července 2017 v 10:24 | Reagovat

čítam málokedy- takže ju nepoznám,-D

4 Lukas Lukas | Web | 28. července 2017 v 18:27 | Reagovat

Thrillery stejně jako horory mám také rád. Zaměřím se však na filmové zpracování. Pokud existuje. :)

5 Jana Jana | Web | 28. července 2017 v 18:53 | Reagovat

A hlavně je poslední z Chesterem :(

6 Marie Marie | Web | 28. července 2017 v 22:08 | Reagovat

Miluju thrillery, určitě po ní kouknu :)

7 Joina Joina | Web | 29. července 2017 v 10:25 | Reagovat

Běha po mě husí kůže když čtu krimi knížky.

8 Míša | traveldiary.blog.cz Míša | traveldiary.blog.cz | E-mail | Web | 29. července 2017 v 11:36 | Reagovat

Jee, tak to jsem na ní teda zvědavá. Mám jí doma, ale ještě jsem se k ní nedostala. :) Knížky M. H. Clark jinak miluju.

9 Lenča Lenča | Web | 29. července 2017 v 15:13 | Reagovat

Thrillery moc nemusím, takže tuhle knihu si asi jen tak nepřečtu. Ale to nic nemění na tom, že recenze je moc pěkná :)

10 ladypilgrim ladypilgrim | Web | 29. července 2017 v 15:25 | Reagovat

Tak po tomto bych si knížku přečetla, abych věděla zda je opravdu tak špatná, jak píšeš...ale většinou kniha ke mě přijde sama...někdy čekáme a jindy se prostě navzájem shltneme...díky ..

11 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 30. července 2017 v 7:46 | Reagovat

Anotace mě zaujala, ale díky tvému hodnocení si knihu nepotřebuji přečíst :-)

12 dinosaurss dinosaurss | Web | 30. července 2017 v 21:10 | Reagovat

Tuhle knihu jsem nečetl a nejspíš ji ani nevyhledám...😕 Škoda, že se dá již na začátku knihy odhadnout, kdo vrah nakonec je..😕

13 Carolynspomy Carolynspomy | E-mail | 5. srpna 2017 v 0:07 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!

XRumer201708

14 Avito777Sasp Avito777Sasp | E-mail | Včera v 5:15 | Reagovat

<b>Пополение баланса Авито (Avito) за 50%</b> | <b>Телеграмм @a1garant</b>

<b>Здравствуйте, дорогие друзья!</b>

Рады будем предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо  конкретные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно  на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

<b>Аккаунты не Брут. Живут долго.</b>

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: <b>50% от баланса на аккаунте.</b>
Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!
Гарантия:

<b>И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!!</b> Вперед денег не просим... <b>А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% ...</b>

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!

Залив Авито <b>канал Телеграмм  @t.me/avito50 </b>
________

купить акции авито
авито авто +с пробегом область
авито подать объявление бесплатно
одежда пакетом авито
+как купить пакет объявлений +на авито

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama