Knižní recenze 29 Sladký svět

9. července 2017 v 12:42 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Evan Hunter, Ed MaBain
Žánr: Krimi, Psychologický
Mé hodnocení: 50%
Obsah: Kniha je napsaná jedním autorem pod dvěmi jmény a různým stylem.
První část knihy má název Snad ani krůpěj nespadne dřív, než zajde slunce...
V ní se seznamujeme s architektem Benjaminem Thorpem, který je zrovna na služební cestě v New Yorku.
Má dobrou práci, na pohled spokojené manželství a šťastně provdanou dceru. Ale Ben má vážný problém - je závislý na sexu, a proto při svých služebních cestách nenechá na pokoji žádnou sukni.
Je to soupis jeho noci a seznam žen, které skončí v jeho posteli, rozhodně není malý.
Naproti tomu ve druhé části knihy se seznamujeme s policistkou Emmou, která přichází na oddělení vražd a zrovna začíná vyšetřovat se svým kolegou Jimmym vraždu protitutky.
Mezi podezřelé se brzy dostává i Ben...
Mé hodnocení: Je to tak napůl.
První část knížky se mi moc líbila, hlavně myšlenkové pochody člověka závislého na sexu a co je schopný udělat pro své potěšení. Jak se nestydí klidně volat manželce a dceři, a přitom myslí na to, jak bude nevěrný.
Zato druhá část - vyšetřování vraždy byla ve srovnání s tou druhou neskutečně nudná. Kdyby byla napsaná v tom stylu jako ta první, dala bych určitě víc procent.
A co Vy? Líbila se Vám tato knížka? Děkuji Vám za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Sladký svět
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Kočka nebo pes?

Kočka 35.7% (15)
Pes 64.3% (27)

Komentáře

1 NaTyy NaTyy | Web | 9. července 2017 v 14:22 | Reagovat

Popisem mě zaujala tak na 60% :)

2 Magicmax Magicmax | Web | 9. července 2017 v 14:51 | Reagovat

Do teď jsem znal jenom Sladký život z Disney Channel, Sladký život - magazín s celebritami na WAU a ted znám i toto. ;)
Jinak znám asi hodně málo věcí. :D Jinak mám se skvěle. Co ty?

3 dinosaurss dinosaurss | Web | 9. července 2017 v 17:50 | Reagovat

Nečetl jsem, ale může to být zajímavé počtení..

4 ana ana | Web | 9. července 2017 v 18:26 | Reagovat

[3]: Souhlasím :)

5 Nikys Nikys | Web | 9. července 2017 v 19:42 | Reagovat

Super, dalsi typ na knihu, zkusim si ji precist, jsem zvedava podle toho co pises v hodnoceni :)

6 Elis Elis | Web | 10. července 2017 v 10:17 | Reagovat

Nevím, jestli bych po této knížce úplně sáhla. Mohlo by to být zajímavé, ale nevím, jestli by mě to úplně bavilo :)

7 NaTyy NaTyy | Web | 10. července 2017 v 17:06 | Reagovat

Prosím o přečtení a vyjádření se k tomuto článku: http://n-kone.blog.cz/1707/srdcove-dame-odzvonilo-aneb-na-scenu-prichazi-janin-denik .. děkuji :-)

8 Magicmax Magicmax | Web | 10. července 2017 v 17:36 | Reagovat

[3]:: Souhlasím :)

9 NaTyy NaTyy | Web | 10. července 2017 v 17:50 | Reagovat

[8]: Souhlasím. :D

10 NaTyy NaTyy | Web | 10. července 2017 v 18:23 | Reagovat

A odkud víš, že je na vozíku?

11 ana ana | Web | 10. července 2017 v 20:52 | Reagovat

[10]: Protože jsem to už dávno napsala na svůj minulý blog.
Tu pohádku jsi ještě nemohla vidět protože jí nedávno natočili a budou jí dávat na ČT1 o vánocích :)

12 NaTyy NaTyy | Web | 10. července 2017 v 21:23 | Reagovat

[11]: Nojo, ale kdo ty tvé blogy má počítat :D :D .

13 *Shock *Shock | 10. července 2017 v 22:41 | Reagovat

Mě takové knihy moc nezaujímaj, ale podle recenze je asi docela dobrá viď? Že bych jednou zkusila něco jiného na čtení?:-)

14 Nariko^^ Nariko^^ | Web | 11. července 2017 v 0:05 | Reagovat

Musím říct že tato kniha mě ani moc neoslovila, ale jinak moc pěkná recenze ^^

15 Grebona Grebona | Web | 11. července 2017 v 9:20 | Reagovat

Tvé recenze a články z tvého života mají úroveň a mají prostě duši. Moc se mi tvůj blog líbí a vysoká návštěvnost toto vše potvrzuje. :-)

16 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 11. července 2017 v 10:57 | Reagovat

Dřív jsem ráda četla knihy od Ed MacBaina, tohle neznám. Já teď skoro nečtu, nejde mi to. Zapomínám, nesoustředím se, pořád se vracím, protože myslím věčně na něco jiného. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama