Knižní recenze 28 Novicka

28. června 2017 v 13:17 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Lisa Jackson
Žánr: Krimi, Román
Mé hodnocení: 80%
Obsah: V klášteře svaté Markéty je brutálně zavražděna novicka Camille Renardová. Má na sobě svatební šaty a ve tváři výraz hrůzy. Vyšetřování se ujímá detektiv Reuben Montoya a jeho partner Rick Bentz.
Sestra zavražděné, Valerie Houstonová má však pocit, že detektivové nedělají pořádně svou práci, proto se pustí do pátrání na vlastní pěst.
K tomu má navíc Valerie starosti se svým penzionem a navíc se jí do života připlete manžel, se kterým se rozvádí právě kvůli zavražděné sestře.
Brzy se stane druhá vražda - mrtvá jeptiška je opět oblečena do svatebních šatů.
Valerie začíná dostávat znepokojující telefonáty, ze kterých vyplývá, že na ni má vrah políčeno. Podaří se jí uniknout, nebo je odsouzena k smrti?
Hodnocení: Další skvělá knížka od Lisy Jackson.
Tahle je plná děsivé atmosféry kláštera, kde se v noci plíží strach. a temné stíny.
Má skoro 500 stran, ale díky velkému napětí a výbornému ději jsem ji přečetla velice rychle.
Na konci je výborná akční scéna, a navíc se odhalilo tajemství, které by mě nikdy nenapadlo.
Nelituji toho, že jsem si knížku půjčila v knihovně. Stála za to. Doporučuji Všem milovníkům napínavé detektivky.
A co Vy? Ćetli jste tuto knihu? Napište mi svůj názor do komentářů!
Přeji Vám krásný den, děkuji za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Novicka Lisa Jackson
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Klikni :-)

KLIK 100% (227)

Komentáře

1 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 28. června 2017 v 15:47 | Reagovat

Nečetla jsem, obálka nic moc. Docela mě, ale zaujala. Mrknu na ní na databázi knih :-)

2 cincina cincina | Web | 28. června 2017 v 17:50 | Reagovat

Tenhle žánr mi nic moc neříká:)

3 Nikola Nikola | 29. června 2017 v 13:33 | Reagovat

Bohužel jsem od autorky nic nečetla, takže nemůžu posoudit, ale kniha vypadá zajímavě.

4 Dominika Dominika | Web | 29. června 2017 v 16:59 | Reagovat

Takový námět se mi líbí, to připomíná thrillery režiséra Stracha...

5 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 29. června 2017 v 23:37 | Reagovat

Možná si to koupím, abych měl o weekendu co číst; díky za tip.

6 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 30. června 2017 v 8:09 | Reagovat

Já se přiznám, že tuhle knihu jsem nečetla, a ani nic jiného jsem od téhle spisovatelky nečetla.

7 Elvis Elvis | 30. června 2017 v 8:26 | Reagovat

Vypadá to jako fajn kniha. :) ;)

8 tinka77 tinka77 | Web | 30. června 2017 v 12:35 | Reagovat

Nečítala ale mám chuť

9 NaTyy NaTyy | E-mail | Web | 30. června 2017 v 18:43 | Reagovat

Vypadá zajímavě :)

10 Srdcová Dáma Srdcová Dáma | Web | 30. června 2017 v 18:51 | Reagovat

U téhle knížky by mě zajímal konec :) věřím že to Valerie přežila a knížka má štˇastný konec :)

11 MagicMax MagicMax | Web | 30. června 2017 v 19:59 | Reagovat

Iá se mám dobře. Ale hrdinka téhle knihy asi moc ne. :D Zajímalo mně by jestli ie hl. v detektivkách spíš detektiv - vrah nebo obět. :/ Nevyžízené. :D

12 Ennie Ennie | Web | 9. července 2017 v 17:20 | Reagovat

O téhle knížce jsem také přemýšlela, že si ji přečtu, ale nakonec jsem šáhla po jiné...a koukám, že kdybych si vybrala tuhle, tak bych také asi neudělala špatně :D.

13 Katka Katka | Web | 9. července 2017 v 21:56 | Reagovat

Zaujala mě především ta obálka :), já ale na kriminálky moc nejsem, ale takhle by mě možná i zlákala, když píšeš, jak je dobrá, jen škoda, že je tolik stran, to vydržím jen u některých knih.

14 FlossieBap FlossieBap | E-mail | 25. července 2017 v 19:02 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170725

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší