Knižní recenze 28 Novicka

28. června 2017 v 13:17 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Lisa Jackson
Žánr: Krimi, Román
Mé hodnocení: 80%
Obsah: V klášteře svaté Markéty je brutálně zavražděna novicka Camille Renardová. Má na sobě svatební šaty a ve tváři výraz hrůzy. Vyšetřování se ujímá detektiv Reuben Montoya a jeho partner Rick Bentz.
Sestra zavražděné, Valerie Houstonová má však pocit, že detektivové nedělají pořádně svou práci, proto se pustí do pátrání na vlastní pěst.
K tomu má navíc Valerie starosti se svým penzionem a navíc se jí do života připlete manžel, se kterým se rozvádí právě kvůli zavražděné sestře.
Brzy se stane druhá vražda - mrtvá jeptiška je opět oblečena do svatebních šatů.
Valerie začíná dostávat znepokojující telefonáty, ze kterých vyplývá, že na ni má vrah políčeno. Podaří se jí uniknout, nebo je odsouzena k smrti?
Hodnocení: Další skvělá knížka od Lisy Jackson.
Tahle je plná děsivé atmosféry kláštera, kde se v noci plíží strach. a temné stíny.
Má skoro 500 stran, ale díky velkému napětí a výbornému ději jsem ji přečetla velice rychle.
Na konci je výborná akční scéna, a navíc se odhalilo tajemství, které by mě nikdy nenapadlo.
Nelituji toho, že jsem si knížku půjčila v knihovně. Stála za to. Doporučuji Všem milovníkům napínavé detektivky.
A co Vy? Ćetli jste tuto knihu? Napište mi svůj názor do komentářů!
Přeji Vám krásný den, děkuji za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Novicka Lisa Jackson
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Klikni :-)

KLIK 100% (205)

Komentáře

1 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 28. června 2017 v 15:47 | Reagovat

Nečetla jsem, obálka nic moc. Docela mě, ale zaujala. Mrknu na ní na databázi knih :-)

2 cincina cincina | Web | 28. června 2017 v 17:50 | Reagovat

Tenhle žánr mi nic moc neříká:)

3 Nikola Nikola | 29. června 2017 v 13:33 | Reagovat

Bohužel jsem od autorky nic nečetla, takže nemůžu posoudit, ale kniha vypadá zajímavě.

4 Dominika Dominika | Web | 29. června 2017 v 16:59 | Reagovat

Takový námět se mi líbí, to připomíná thrillery režiséra Stracha...

5 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 29. června 2017 v 23:37 | Reagovat

Možná si to koupím, abych měl o weekendu co číst; díky za tip.

6 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 30. června 2017 v 8:09 | Reagovat

Já se přiznám, že tuhle knihu jsem nečetla, a ani nic jiného jsem od téhle spisovatelky nečetla.

7 Elvis Elvis | 30. června 2017 v 8:26 | Reagovat

Vypadá to jako fajn kniha. :) ;)

8 tinka77 tinka77 | Web | 30. června 2017 v 12:35 | Reagovat

Nečítala ale mám chuť

9 NaTyy NaTyy | E-mail | Web | 30. června 2017 v 18:43 | Reagovat

Vypadá zajímavě :)

10 Srdcová Dáma Srdcová Dáma | Web | 30. června 2017 v 18:51 | Reagovat

U téhle knížky by mě zajímal konec :) věřím že to Valerie přežila a knížka má štˇastný konec :)

11 MagicMax MagicMax | Web | 30. června 2017 v 19:59 | Reagovat

Iá se mám dobře. Ale hrdinka téhle knihy asi moc ne. :D Zajímalo mně by jestli ie hl. v detektivkách spíš detektiv - vrah nebo obět. :/ Nevyžízené. :D

12 Ennie Ennie | Web | 9. července 2017 v 17:20 | Reagovat

O téhle knížce jsem také přemýšlela, že si ji přečtu, ale nakonec jsem šáhla po jiné...a koukám, že kdybych si vybrala tuhle, tak bych také asi neudělala špatně :D.

13 Katka Katka | Web | 9. července 2017 v 21:56 | Reagovat

Zaujala mě především ta obálka :), já ale na kriminálky moc nejsem, ale takhle by mě možná i zlákala, když píšeš, jak je dobrá, jen škoda, že je tolik stran, to vydržím jen u některých knih.

14 FlossieBap FlossieBap | E-mail | 25. července 2017 v 19:02 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170725

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama