Knižní recenze 24 Kde se stala chyba

27. května 2017 v 10:25 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Alafair Burkeová
Žánr: Krimi
Mé hodnocení: 50%
Obsah: Hlavní hrdinkou příběhu je okresní prokurátorka Samantha Kincaidová.
Stojí před nelehkým úkolem - najít pachatele znásilnění třináctileté Kendry, která se živila pouliční prostitucí.
Podezřelým se velmi brzy stává dealer Derrick Derringer, ale v Kendřině výpovědi cosi nesedí...
Samantha se rozhodne zjistit pravdu za každou cenu, ale vše se zkomplikuje když se stane obětí napadení a byt najde vzhůru nohama.
A ještě k tomu se pracovně setkává se svým bývalým přítelem Chuckem Forbesem.
Hodnocení: Knížku jsem si půjčila z knihovny asi před měsícem. Jelikož je z edice CLASS, tak jsem čekala kvalitní četbu.
Byla jsem však zklamaná. Nepotřebuji v knihách nějak moc akce, tahle byla však tak nudná skoro až do konce, kde se začalo něco trošku dít. Dočetla jsem ji jen proto, že nerada četbu přerušuji. To už se mi nestalo několik let.
Je ale napsána srozumitelně, nic intelektuálního, takové vyloženě odpočinkové čtení.
A co Vy? Máte taky raději akčnější četbu? Nebo starou dobrou klidnou klasiku? Napište mi do komentářů, díky za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Kde se stala chyba
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Káva nebo čaj?

Káva 36.3% (37)
Čaj 58.8% (60)
Ani jedno 4.9% (5)

Komentáře

1 D D | Web | 27. května 2017 v 12:55 | Reagovat

Řekl bych, že u mě vedou asi ty akčnější knihy, ale nepohrdnu ani klasikou. Jen moc nemusím sáhodlouhé popisy přírody, protože si takové místo umím představit už po pár větách. Mám rád, když děj knihy svižně plyne a není v něm moc canců navíc. Vůbec nemusím romantiku a pohádky. Nejvíc mi asi sedí temnější fantasy. Ale hodně se mi líbila i Danteho Božská Komedie, Krysař od Dyka a pak hry od Shakespeara. Co asi mám rád nejméně je Harry Potter, Pán Prstenů a díla od Hemingwaye. Obdivuji Kafku, ale jeho díla mě dokáží vždy psychicky vyčerpat.

2 Svačinka Svačinka | E-mail | Web | 27. května 2017 v 13:03 | Reagovat

Hm... ten obsah vypadal zajímavě. Dám na tvoje hodnocení. Nudné knihy moc nemusím, radši mám akci :-) Taky nerad přerušuji četbu, ale občas se mi to stane... když je knížka hodně nezáživná.
Super recenze, díky za ni! ♥

3 dinosaurss dinosaurss | Web | 27. května 2017 v 16:56 | Reagovat

Knížku neznám, možná bych od ní čekal dle obsahu více.. Nejspíš dám na tvé rady a nebudu se do ní pouštět. 😃

4 Ami Ami | E-mail | Web | 27. května 2017 v 22:04 | Reagovat

Super recenzia, ale neznie tá knížka dobre. :/ :D

5 klavesnicetuka klavesnicetuka | Web | 28. května 2017 v 10:17 | Reagovat

jj radši akčnější...nemusí se tam střílet a pořád něco dít ale občas by se v knize něco stát mohlo:-) nějaký zvrat

co mi vadí, že někdy se autoři vykecávají na 20 stránkách o tom, jak je křivá police a co na to hrdinka...

6 tinka77 tinka77 | Web | 28. května 2017 v 11:51 | Reagovat

Detektívky veľmi nečítam - radšej si pozriem akčné filmy.

7 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 28. května 2017 v 15:53 | Reagovat

Já taky nemám ráda nudné, vlekoucí se příběhy a  nemám ráda, když je v knize obrovské množství postav a do třetice,  když se dopodrobna vypisují různé detaily, jako třeba jaké proužky a vzorek měl svetr, jakou barvu bot měl ten a ten, jakou značku hodinek měla ta a ta a na dalších pěti řádcích se popisuje řemínek k hodinkám a pod. nesmysly, které mě vůbec nezajímají. Takže Kde se stala chyba číst rozhodně nebudu.

Taky přeju hezký zbytek neděle.

8 Simona Simona | Web | 28. května 2017 v 16:04 | Reagovat

Kriminálky já moc ráda, trošku akce neuškodí. Líbí se mi severská kriminálka, trochu psycho, trochu akce, mysteriózno, to můžu.

9 DRAK DRAK | Web | 28. května 2017 v 16:24 | Reagovat

vřele doporučuji nenudnou (i když trochu otevřenější a drsnější) černohumornou a zábavnou
https://www.knizniklub.cz/knihy/206591-muj-kamos-jezis.html
Můj kámoš Ježíš

10 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 28. května 2017 v 17:36 | Reagovat

Já raději klasickou detektivku ve stylu H. Poirota.
A taky moc rád detektivky s Perry Masonem.

11 Klára ♥ Klára ♥ | E-mail | Web | 28. května 2017 v 21:31 | Reagovat

CLASS má většinou skvělé knihy, tohle ale neznám :) Já naštěstí v této edici nenarazila na špatnou knihu :)

12 Pett Pett | Web | 29. května 2017 v 12:16 | Reagovat

Pěkná recenze, jen škoda, že tě knížka zklamala... Já miluju knížku ve které je akce a romantika :3

13 Srdcová Dáma Srdcová Dáma | Web | 29. května 2017 v 18:32 | Reagovat

Tohle znám hlavně u filmů... název zní lákavě a film je hrozný :(

14 Katka Katka | Web | 18. června 2017 v 14:35 | Reagovat

Obálka není špatná a popis taky docela jde, nicméně když říkáš, že to bylo nic moc, tak asi nic.
Mám hodně ráda klasiku, ale občas něco akčnějšího neuškodí, nicméně musí tam jít i o něco jiného.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama