Knižní recenze 17 Až do nejdelší smrti

15. dubna 2017 v 9:48 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Ed McBain
Žánr: Krimi, Román
Mé hodnocení: 65%
Obsah: Smrt jde ženichovi v patách a ženich má ten den svatbu s Angelou, sestrou Steva Carelly, který musí navíc řešit rizikové těhotenství své hluchoněmé manželky Teddy.
Tommymu - nastávajícímu manželovi Angely - přijde v den svatby balíček s pavoukem Černá vdova, což Steve bere jako výhrůžku smrtí a rozhodne se vzít na svatbu své kolegy policisty Berta Klinga a Cottona Hawese.
Ale jak najít vraha, který se skrývá mezi stovkami svatebních hostů? Je jím snad Ben, bývalý přítel Angely? Nebo Tommyho svědek a nejlepší přítel Jonesy, který má v případě jeho smrti zdědit celý jeho majetek?
Carella si musí pospíšit, pokud se nemá Angela stát ve svůj svatební den vdovou...
Hodnocení: Knížka má pouhých 159 stran, takže jsem ji přelouskala velmi rychle.
Knížky o vyšetřování z 87. revíru si vždycky přečtu moc ráda. Tahle se mi líbila, akorát mi vadilo že byla tak krátká.
V ději se nevyskytují žádné moderní vymoženosti, přesně tak, jak to mám ráda. Stará dobrá detektivka, kde se vše musí vyřešit podle dedukce a důkazů a není tu žádná DNA k dispozici.
Potěšil mě i velmi napínavý závěr. Na další přečtení to ale nevidím, proto je mé hodnocení takto nízké.
A co Vy? Líbila se Vám dnešní revenze? Četli jste tuto knížku? Děkuji za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥

Výsledek obrázku pro Až do nejdelší smrti
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Voda nebo oheň?

Voda 68.6% (35)
Oheň 31.4% (16)

Komentáře

1 tinka77 tinka77 | Web | 15. dubna 2017 v 10:03 | Reagovat

Zdá sa mi že hej, ale to už bolo dávno - nepamätám si dej. Tebe Ellis prajem príjemné a pohodové prežitie Velkonočných sviatkov a veľa vody

2 Fakynn Fakynn | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 11:40 | Reagovat

Knihu jsem nečetla, nemám moc ráda tento žánr, ale kdo ví, ktřeba se k tomu jednou dostanu. Když jsem byla menší, četla jsem detektivky ráda.

3 Siginitou Siginitou | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 11:54 | Reagovat

Je to moc pěkná kniha :)

4 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 15. dubna 2017 v 16:51 | Reagovat

McBain je můj oblíbený.

5 klavesnicetuka klavesnicetuka | Web | 15. dubna 2017 v 17:32 | Reagovat

Miluju McBaina..už od 15ti. Vždycky jsem ale četla sérii s M. Hopem. Co jsem teď doma, začala jsem s 87. revírem a lepší detektivky jsem snad nečetla:-) už jsem přelouskala tak 15 knih a na tuhle jsem ještě nenatrefila. Ale určitě se k ní dostanu, můj otec je má všechny a postupně mi je nosí:-)

Jo a někdy mě taky mrzí, že jeho knížky mají málo stran ale na druhou stranu jsem ráda, dnešní detektivky mají zbytečně 600 stran a 200 z toho by se dalo vypustit, protože jsou to jen kecy.

6 Jane Redress Jane Redress | Web | 15. dubna 2017 v 20:55 | Reagovat

Ty jsi velká knihomolka :)

7 Marci Marci | Web | 15. dubna 2017 v 21:10 | Reagovat

Tuto knížku jsem nečetla ale už první věta tvé recenze zní jako pořádně spletity děj! :-) ráda bych taky četla víc :-)

8 Svačinka Svačinka | E-mail | Web | 16. dubna 2017 v 10:04 | Reagovat

Knížku jsem nečetl, ale Ed Mcbaina mám moc rád, takže až nebudu mít co číst, tak se po ní mrknu :) Taky mám rád, když se v tomto žánru nevyskytují ony ''vymoženosti''.
Děkuji za tip!
Měj se krásně,

Svačinka

9 crazyjull crazyjull | Web | 16. dubna 2017 v 12:29 | Reagovat

O knize slyším poprvé, ale asi si knihu nepřečtu. Mám radši jiné žánry a navíc už tak můj seznam "k přečtení" dost pláče, protože knih, kterých si chci přečíst stále víc a víc stoupá a knih, které jsem přečetla nijak moc neubývají. :D

10 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 16. dubna 2017 v 17:18 | Reagovat

Hm.. krimi žáner v knihách som ešte tuším nečítala. Vlastne raz áno, ale to bolo krimi skôr v pozadí. Ale kriminálky pozerám veľmi rada. Ktovie, ak by som tu knihu dostala pod ruky tak by som si ju asi prečítala :D

11 Mary Mary | Web | 16. dubna 2017 v 17:58 | Reagovat

Milujem tieto knihy. Ed McBain je skvelý, presne ako vravíš, staré dobré detektívky bez moderných vymožeností

12 dinosaurss dinosaurss | Web | 16. dubna 2017 v 20:47 | Reagovat

Nečetl jsem, ale může to být dobrá knížka. :-)

13 Raja Luthriela Raja Luthriela | Web | 17. dubna 2017 v 16:03 | Reagovat

Tu knihu neznám. Jméno autora si ale zapíšu. To pro případ, abych si ho zapamatovala, kdybych snad na něco od něj někdy natrefila.

14 Lenča Lenča | Web | 17. dubna 2017 v 16:21 | Reagovat

Tuhle knížku jsem nečetla ani ji neznám :) Člověk se pořád něco nového učí, díky!

15 gitty93 gitty93 | E-mail | Web | 22. dubna 2017 v 10:09 | Reagovat

jaro je čas na detektivky

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama