Knižní recenze 14 Noční host

31. března 2017 v 16:41 | Eliss |  Moje kecy
Autor: John Lutz
Žánr: Krimi, Drama, Thriller
Mé hodnocení: 70 %
Obsah: Bývalý detektiv newyorské policie Ezekiel Cooper najde v opuštěném plážovém domku mrtvolu své jediné dcery Bette. Hnán zoufalstvím se vydává hledat vraha, ale to ještě netuší, že stejným způsobem byly zavražděny i další ženy, které spojuje pouze jejich vrah - Noční host - po jeho řádění nejsou žádné stopy až na rozmazaný otisk gumové podrážky.
Spojuje své síly s bývalým kolegou Billardem a sestrou jedné z obětí, Carou Callahanovou, která je odhodlána vlákat zločince do pasti.
Cooper musí do toho řešit trable s bývalou manželkou, potýká se s následky své nemoci a usilovně se snaží zastavit vražedné řádění maniaka.
A navíc ještě novinářka Deni Greenová uveřejní článek, který může vraha nelítostně rozzuřit. Jak se bude situace dále vyvíjet?
Hodnocení: Taková odpočinková a nenáročná četba.
Líbilo se mi prostředí pošmourného města, vsuvky s Cooperovou bývalou manželkou - bojovnicí za práva krys a navíc musím pochválit skvělou obálku!
Lutzův styl vyprávění mi sedí, dokáže perfektně popsat vrahovy choutky a myšlenkové pochody.
I hlavní hrdina Cooper je sympatický, žádný "Rambo", ale úplně normální pohodář.
Určitě si v nejbližší době přečtu další Lutzovu knihu.
A co Vy? Četli jste tuto knížku, nebo se na ni chystáte? A jak se Vám líbila?
Doufám, že se Vám dnešní recenze líbila, přeji krásný den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Noční host john lutz
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 31. března 2017 v 18:39 | Reagovat

Tak to by se mi asi líbilo. Podívám se u nás v knihovně, jestli by knihu neměli.

2 MagicMax MagicMax | Web | 31. března 2017 v 18:43 | Reagovat

Knihu jsem nečetl a nechystám se ale jinak ty máš recenze dobrý. Tak mají být. Dneska si mám v plánu pustit první díl děsivého seriálu Dark Oracle. Počkám si na tmu a pujdu do toho. :) Odhodlal jsem se do toho jít!
Harry Potter: Viděl jsem jenom první tři díly. Ano, MAGICmax a viděl jsem jenom 3 díly. Ale když vidím kolik hlasú má poslední díl, tak doufám že ho dokoukám.

3 Jane Belle Jane Belle | Web | 31. března 2017 v 19:43 | Reagovat

Snad tuhle knížku taly zfilmují :)

4 gitty93 gitty93 | E-mail | Web | 31. března 2017 v 20:17 | Reagovat

bojovnice za práva krys? :D to fakt?

5 dinosaurss dinosaurss | Web | 31. března 2017 v 20:26 | Reagovat

Četl jsem a byl jsem spokojen. Rozhodně je to velmi zajímavá a napínavá knížka, podle mě takový ten typ, který zkrátka musíte dočíst a neodložíte ji stranou.. Obálka se mi také moc líbí, nahání přesně ten pocit, který máte, když čtete tento typ knížek.

[3]: Je to možné, jen tento rok se bude točit nespočet filmů podle skvělých knížek.

6 Siginitou Siginitou | Web | 31. března 2017 v 20:52 | Reagovat

Ta kniha vypadá dobře. No něco takového bych si mohla přečíst.

7 stuprum stuprum | Web | 1. dubna 2017 v 4:54 | Reagovat

Chtěl bych tě v noci navštívit!

8 sakay sakay | Web | 1. dubna 2017 v 10:35 | Reagovat

ani spisovatele vůbec neznám, ale jako námět je skvělý :) sice na to v nejbližší době nebudu mít čas, ale třeba si vzpomenu, až to uvidím v knihovně :)

http://stop-bleeding.blog.cz/1609/recenze-osviceni jinak tady je ta recenze, o kterou jsi mi psala v jednom článku :))

9 *Mushroom* *Mushroom* | Web | 1. dubna 2017 v 16:30 | Reagovat

Knížku neznám, ale jeví se mi dobře. Četla jsem hodně věcí na podobný způsob (minimálně si myslím že to byl podobný způsob, podle toho co jsi o ní napsala..) a vždycky je to takové nenáročné čtení s dobrým koncem. Takové ty letní knížky! :) Takže pokud jí budou mít v knihovně, tak si jí na léto určitě půjčím! :)

10 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 1. dubna 2017 v 17:18 | Reagovat

Tak tato kniha mě zaujala před nějakou dobou, stále ji nemám, ale chystám se na ní. Dala jsi jen 70%? tak to jsem na ni tedy zvědavá :-)

11 Fredy Fredy | Web | 1. dubna 2017 v 17:49 | Reagovat

Ahoj, kniha vypadá zajímavě.
PS: Vyšla další kapitola ;-)

12 Magicmax Magicmax | Web | 1. dubna 2017 v 19:22 | Reagovat

[5]:: Je super Jaký máš přehled! To bych do tebe neřek. :)

13 mysteriouswolf mysteriouswolf | Web | 2. dubna 2017 v 7:54 | Reagovat

Tak tuhle jsem nečetla, vypadá zajímavě.

14 nudistka nudistka | Web | 4. dubna 2017 v 9:13 | Reagovat

Čtivo o vraždícím maniakovi není čtivo pro mne :) Bych se pak bála vyjít na ulici.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší