Knižní recenze 14 Noční host

31. března 2017 v 16:41 | Eliss |  Moje kecy
Autor: John Lutz
Žánr: Krimi, Drama, Thriller
Mé hodnocení: 70 %
Obsah: Bývalý detektiv newyorské policie Ezekiel Cooper najde v opuštěném plážovém domku mrtvolu své jediné dcery Bette. Hnán zoufalstvím se vydává hledat vraha, ale to ještě netuší, že stejným způsobem byly zavražděny i další ženy, které spojuje pouze jejich vrah - Noční host - po jeho řádění nejsou žádné stopy až na rozmazaný otisk gumové podrážky.
Spojuje své síly s bývalým kolegou Billardem a sestrou jedné z obětí, Carou Callahanovou, která je odhodlána vlákat zločince do pasti.
Cooper musí do toho řešit trable s bývalou manželkou, potýká se s následky své nemoci a usilovně se snaží zastavit vražedné řádění maniaka.
A navíc ještě novinářka Deni Greenová uveřejní článek, který může vraha nelítostně rozzuřit. Jak se bude situace dále vyvíjet?
Hodnocení: Taková odpočinková a nenáročná četba.
Líbilo se mi prostředí pošmourného města, vsuvky s Cooperovou bývalou manželkou - bojovnicí za práva krys a navíc musím pochválit skvělou obálku!
Lutzův styl vyprávění mi sedí, dokáže perfektně popsat vrahovy choutky a myšlenkové pochody.
I hlavní hrdina Cooper je sympatický, žádný "Rambo", ale úplně normální pohodář.
Určitě si v nejbližší době přečtu další Lutzovu knihu.
A co Vy? Četli jste tuto knížku, nebo se na ni chystáte? A jak se Vám líbila?
Doufám, že se Vám dnešní recenze líbila, přeji krásný den, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Noční host john lutz
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 pihovatá vopice pihovatá vopice | Web | 31. března 2017 v 18:39 | Reagovat

Tak to by se mi asi líbilo. Podívám se u nás v knihovně, jestli by knihu neměli.

2 MagicMax MagicMax | Web | 31. března 2017 v 18:43 | Reagovat

Knihu jsem nečetl a nechystám se ale jinak ty máš recenze dobrý. Tak mají být. Dneska si mám v plánu pustit první díl děsivého seriálu Dark Oracle. Počkám si na tmu a pujdu do toho. :) Odhodlal jsem se do toho jít!
Harry Potter: Viděl jsem jenom první tři díly. Ano, MAGICmax a viděl jsem jenom 3 díly. Ale když vidím kolik hlasú má poslední díl, tak doufám že ho dokoukám.

3 Jane Belle Jane Belle | Web | 31. března 2017 v 19:43 | Reagovat

Snad tuhle knížku taly zfilmují :)

4 gitty93 gitty93 | E-mail | Web | 31. března 2017 v 20:17 | Reagovat

bojovnice za práva krys? :D to fakt?

5 dinosaurss dinosaurss | Web | 31. března 2017 v 20:26 | Reagovat

Četl jsem a byl jsem spokojen. Rozhodně je to velmi zajímavá a napínavá knížka, podle mě takový ten typ, který zkrátka musíte dočíst a neodložíte ji stranou.. Obálka se mi také moc líbí, nahání přesně ten pocit, který máte, když čtete tento typ knížek.

[3]: Je to možné, jen tento rok se bude točit nespočet filmů podle skvělých knížek.

6 Siginitou Siginitou | Web | 31. března 2017 v 20:52 | Reagovat

Ta kniha vypadá dobře. No něco takového bych si mohla přečíst.

7 stuprum stuprum | Web | 1. dubna 2017 v 4:54 | Reagovat

Chtěl bych tě v noci navštívit!

8 sakay sakay | Web | 1. dubna 2017 v 10:35 | Reagovat

ani spisovatele vůbec neznám, ale jako námět je skvělý :) sice na to v nejbližší době nebudu mít čas, ale třeba si vzpomenu, až to uvidím v knihovně :)

http://stop-bleeding.blog.cz/1609/recenze-osviceni jinak tady je ta recenze, o kterou jsi mi psala v jednom článku :))

9 *Mushroom* *Mushroom* | Web | 1. dubna 2017 v 16:30 | Reagovat

Knížku neznám, ale jeví se mi dobře. Četla jsem hodně věcí na podobný způsob (minimálně si myslím že to byl podobný způsob, podle toho co jsi o ní napsala..) a vždycky je to takové nenáročné čtení s dobrým koncem. Takové ty letní knížky! :) Takže pokud jí budou mít v knihovně, tak si jí na léto určitě půjčím! :)

10 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 1. dubna 2017 v 17:18 | Reagovat

Tak tato kniha mě zaujala před nějakou dobou, stále ji nemám, ale chystám se na ní. Dala jsi jen 70%? tak to jsem na ni tedy zvědavá :-)

11 Fredy Fredy | Web | 1. dubna 2017 v 17:49 | Reagovat

Ahoj, kniha vypadá zajímavě.
PS: Vyšla další kapitola ;-)

12 Magicmax Magicmax | Web | 1. dubna 2017 v 19:22 | Reagovat

[5]:: Je super Jaký máš přehled! To bych do tebe neřek. :)

13 mysteriouswolf mysteriouswolf | Web | 2. dubna 2017 v 7:54 | Reagovat

Tak tuhle jsem nečetla, vypadá zajímavě.

14 nudistka nudistka | Web | 4. dubna 2017 v 9:13 | Reagovat

Čtivo o vraždícím maniakovi není čtivo pro mne :) Bych se pak bála vyjít na ulici.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama