Knižní recenze 13 Připravena zemřít

25. března 2017 v 8:20 | Eliss |  Moje kecy
Autor: Lisa Jackson
Žánr: Krimi, Thriller
Mé hodnocení: 70%
Obsah: Šerif Dan Grayson byl postřelen na své chatě neznámým útočníkem a leží s velmi vážným poraněním hlavy v nemocnici.
Policistky Alvarezová a Pescoliová začínají pátrat po pachateli, ale do toho musí ještě řešit zmizení soudkyně Samuels - Piquardové.
A navíc je tu ještě nový zástupce šerifa Cort Brewster, který je pro oddělení nepříjemný psí čumák.
Brzy začne být jasné, že jsou vrahovi až nebezpečně blízko, ale přitom mají pocit, že jim cosi zásadního uniká.
Aby jej Pescoliová dopadla, musí být připravena zabít - nebo zemřít...
Hodnocení: Knížka byla čtivá, ale bohužel chvílemi nudná a docela dlouho mi trvalo, než jsem se dostala do děje.
Taky jsem ještě před koncem odhalila vraha, což se mi u knížek od Lisy Jackson nestává a docela mě to naštvalo.
Nepatřím totiž k lidem, kteří plní napětí pročítají poslední stránky ještě před koncem.
Jinak nemám moc výtek, těch 480 jsem přečetla asi za čtyři dny.
Po téhle knížce už rozhodně znovu nesáhnu a za pár dní zapomenu, že jsem ji četla.
A co Vy? Četli jste tuto knížku? Líbila se Vám nebo cítite trochu zklamání jako já?
Díky za přečtení a komentáře, Vaše Eliss ♥
Výsledek obrázku pro Připravena zemřít
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Čtete knihy?

Ano 90.7% (186)
Ne 9.3% (19)

Komentáře

1 M. M. | Web | 25. března 2017 v 9:32 | Reagovat

Nečetla jsem, ale obsah mi přijde hodně napínavý a myslím, že by mě to mohlo bavit.
Ten přebal je krásný! :O

2 Siginitou Siginitou | Web | 25. března 2017 v 10:06 | Reagovat

Vypadá dobře, asi si ji přečtu :)

3 Lady -A Lady -A | Web | 25. března 2017 v 10:25 | Reagovat

Ahoj! :)
Hlásím se po delší pauze, kterou jsem měla, však určitě víš. :) Tuto knížku jsem ještě neměla tu čest číst a ani jsem o ní nic moc neslyšela, vypadá to zajímavě, ale nejsem si jistá, zda bych po ní měla sáhnout. :) Každopádně přebal je opravdu velmi, velmi pěkný! :)

Rozhodně se do tohoto konce měsíce hodlám "vrátit" a být aktivní, tak doufám, že vše půjde podle plánu! :)

S láskou -A

4 Alethea Alethea | Web | 25. března 2017 v 12:07 | Reagovat

Nie je to typ kníh, ktoré by som normálne čítala :) Ale má peknú obálku! :D

5 stuprum stuprum | Web | 25. března 2017 v 13:02 | Reagovat

Jsi připravena umřít?!

6 signoraa signoraa | Web | 25. března 2017 v 16:06 | Reagovat

Tuto knížku jsem nečetla, i když jsem docela slušný "knihomol." :-D Také se nedívám, jak děj dopadne, raději se prokousávám nudnými stránkami, abych na konci došla k rozuzlení příběhu.

7 Svačinka Svačinka | E-mail | Web | 25. března 2017 v 20:56 | Reagovat

Knížku jsem již v knihkupectvích viděl, ale zatím jsem ji nečetl. Asi to napravím :)
Děkuji za recenzi, je skvělá!

8 dinosaurss dinosaurss | Web | 26. března 2017 v 0:17 | Reagovat

Nečetl jsem..ale může to být rozhodně zajímavé počtení. 🙂👌

9 Reina-sun Reina-sun | Web | 26. března 2017 v 0:27 | Reagovat

Detektivky mám ráda, Lisu Jackson znám. Tato konkrétní publikace mi nic neříká.. až budu mít někdy čas na čtení, tak s ji snad i přečtu :D

10 Intuice Intuice | E-mail | Web | 26. března 2017 v 13:11 | Reagovat

Dík za tip, ale detektivky už nečtu. Určitě někdo ocení.

11 Marie Marie | Web | 26. března 2017 v 14:18 | Reagovat

Kouknu po ní, až nebudu mít co číst :)

12 DeSanta DeSanta | E-mail | Web | 26. března 2017 v 16:33 | Reagovat

Krimi moc nemusím, ale obsah zní velice zajímavě, snad že si jí i přečtu :D :)

13 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 27. března 2017 v 19:40 | Reagovat

I když jen 70% tak ji chci :-) zaujala mě vcelku dost.

14 DRAQUE DRAQUE | E-mail | 4. dubna 2017 v 6:02 | Reagovat

krimi miluji, hlavně Dicka Francise, D. Morrella a mnogo, mnogo dalších, např. Putina /to je super star...!/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší