Rybí polévka s chřestem a bílým vínem

27. srpna 2016 v 19:51 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
1 a 1/2 litru rybího vývaru, 1/8 litru bílého vína, 6 deka vařeného nebo sterilovaného chřestu, 10 deka kořenové zeleniny (celer, mrkev), trocha soli
Jak na to:
Do rybího vývaru vložíme na nudličky nakrájenou zeleninu a asi 20 minut povaříme. Pak do něho přidáme zvlášť vařený nebo sterilovaný a na kostičky nakrájený chřest, zjemníme bílým vínem a rybí polévku přisolíme podle potřeby.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikni :-)

KLIK 100% (227)

Komentáře

1 Łucja Łucja | Web | 28. srpna 2016 v 8:52 | Reagovat

Nemám ráda ryby. Jediné, co bych si dala, by bylo to víno :)

2 katesgraphic katesgraphic | 28. srpna 2016 v 9:58 | Reagovat

Spřátelím ráda :)

3 Emo Emo | E-mail | Web | 28. srpna 2016 v 14:52 | Reagovat

Ryby zrovna moc nemusím ale určitě je polévka výborná :)

4 Ginger White Ginger White | Web | 28. srpna 2016 v 15:38 | Reagovat

To zní dobře :)

5 Vigidonské království Vigidonské království | Web | 28. srpna 2016 v 17:28 | Reagovat

S takovouto rybí polévkou jsem se ještě nesetkala.

6 I am Jane I am Jane | Web | 28. srpna 2016 v 17:55 | Reagovat

To jsou tvoje ověřený recepty?

7 Lucka Lucka | 5. listopadu 2016 v 13:15 | Reagovat

Ryby mám ráda ale chřest moc nemusím spíš bych si dala to víno. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší