Ředkvičková polévka

2. června 2010 v 19:17 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
1/2 kg vepřových kostí, 80 g kořenové zeleniny, 20 g tuku, 40 g hladké mouky, 2 svazky ředkviček, 1/8 l smetany nebo mléka, 1 žloutek, pepř, zelená petrželka
Jak na to:
Z kostí a zeleniny uvaříme vývar a přecedíme. Zahustíme jej žlutou jíškou a povaříme 15 - 20 minut. Omyté neoloupané ředkvičky nakrájíme na plátky a uvaříme v polévce do měkka. Polévku zjemníme mlékem či smetanou s rozkvedlaným žloutkem, okořeníme a na talířích zdobíme petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kouříš?!

Jasně! 16.2% (124)
Jo,jednou jsem to zkusil(a)... 16.7% (128)
Ne! 55.9% (428)
Neřeknu! 11.2% (86)

Komentáře

1 Charlotte Charlotte | Web | 2. června 2010 v 19:26 | Reagovat

poviem mame nech uvarí :D
ty už si ju jedla? je dobra?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama