Sladká rýže s jablky

2. března 2010 v 17:06 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
1 litr mléka, 3 lžíce krystal. cukru, 2 špetky soli, hrnek rýže (můžeme použít i vysypané 2 varné sáčky), 1/3 HERY, miska jablek (asi 8 ks) nakrájené na kostky, nakonec skořice s ml. cukrem na posypání hotového jídla
Jak na to:
Ohřejeme litr mléka v nádobě na sporáku, přidáme 3 lžíce krystalu a 2 špetky soli. Uvedeme do varu a přidáme hrnek rýže, občas promícháme, za 5 minut přidáme heru, za 3 minuty misku jablek, nechám eještě 3 minuty vařit a dáme do rozpálené trouby na 250 stupňů, na 25 - 30 minut. Pozor - rošt dáme na nejnižší pozici. Pečeme nepřikryté.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší