Čerstvé mandlové mléko

3. března 2010 v 17:59 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
1/4 šálku mandlí, šálek studené vody, 2 kávové lžičky javorového sirupu
Jak na to:
Asi na 30 vteřin vložíme mandle do vařící vody a necháme je okapat. Sloupneme slupku a se šálkem studené vody je vložíme do mixéru. Mixujeme maximální možnou rychlostí asi 3 minuty. Získáme bílé husté mléko.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dita Dita | Web | 3. března 2010 v 18:08 | Reagovat

Kde se nechá sehnat ten javorový sirup a musí tam být?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší