Petrželová polévka s pangasiem

24. února 2010 v 16:45 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
300 g filetu pangasius, 1 l rybího, kučecího nebo zeleninového vývaru podle chuti, 100 g petrželové natě, 100 g másla, 50 g kaviáru, olivový olej na pánev
Jak na to:
Vývar ohřejte. Petrželku nakrájejte a dejte ji i se změklým máslem do mixeru. Přidejte 2-3 dl horkého vývaru a mixujte do hladka. Přidejte zbytek vývaru, promixujte a vývar vraťte zpátky do hrnce. Na pánvi opečte na olivovém oleji rybí filety - po každé straně asi 3 minuty. Mezitím ohřejte vývar aby byl horký ale vařit nesmí. Polévku nalejte do talířů, doprostřed dejte rybu a ozdobte kaviárem.

Příloha: bageta nebo jiné pečivo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama