Petrželová polévka s pangasiem

24. února 2010 v 16:45 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
300 g filetu pangasius, 1 l rybího, kučecího nebo zeleninového vývaru podle chuti, 100 g petrželové natě, 100 g másla, 50 g kaviáru, olivový olej na pánev
Jak na to:
Vývar ohřejte. Petrželku nakrájejte a dejte ji i se změklým máslem do mixeru. Přidejte 2-3 dl horkého vývaru a mixujte do hladka. Přidejte zbytek vývaru, promixujte a vývar vraťte zpátky do hrnce. Na pánvi opečte na olivovém oleji rybí filety - po každé straně asi 3 minuty. Mezitím ohřejte vývar aby byl horký ale vařit nesmí. Polévku nalejte do talířů, doprostřed dejte rybu a ozdobte kaviárem.

Příloha: bageta nebo jiné pečivo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší