Ohnivý rajčatový koktejl

23. února 2010 v 19:37 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
80 ml sangrity (kořeněná rajčatová šťáva), několik kapek tabasca, sůl, pepř, 200 ml mléka (plnotučného), 1 červená paprika
Jak na to:
Sangritu a tabasco ­podle požadované ost­rostí - dáme do šejkru. Výrazně osolíme, opepříme a dolijeme mlékem. Vše důkladně pro­třepeme a rozlijeme do dvou vysokých sklenic. Papriky omyjeme, opatrně podélně až ke stopce nakrájíme na plátky a odstraníme se­mena. Vždy po dvou nasuneme na okraj sklenice. Podávat mů­žeme ozdobené čer­stvými bylinkami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší