Ohnivý rajčatový koktejl

23. února 2010 v 19:37 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
80 ml sangrity (kořeněná rajčatová šťáva), několik kapek tabasca, sůl, pepř, 200 ml mléka (plnotučného), 1 červená paprika
Jak na to:
Sangritu a tabasco ­podle požadované ost­rostí - dáme do šejkru. Výrazně osolíme, opepříme a dolijeme mlékem. Vše důkladně pro­třepeme a rozlijeme do dvou vysokých sklenic. Papriky omyjeme, opatrně podélně až ke stopce nakrájíme na plátky a odstraníme se­mena. Vždy po dvou nasuneme na okraj sklenice. Podávat mů­žeme ozdobené čer­stvými bylinkami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama