Norská vánoční polévka

24. února 2010 v 16:48 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
3 ks file, celer, mrkev, petržel, hrášek, kukuřici, 2 bobkové listy, lžička nového koření, 5 kuliček pepře, 1 lžička koření na ryby, cibule, 2 stroužky česneku, sůl, smetana celá, jíšku, 1kostka drůbežího bujonu
Jak na to:
Vše dáme vařit a když je to měkké zahustíme. Potom nalijeme smetanu a necháme probublat. No a máme hotovo, maximálně dochutím kořením na ryby a osolím. Vynikající polévka pro ty kdo nejí polévku z kapra.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší