Maďarská rybí polévka

24. února 2010 v 16:46 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
500 g libovolných ryb, 3 lžíce sádla, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 rajčata, 2 paprikové lusky, sůl, mletý pepř, 50 g slaniny, 2 stroužky česneku, 2 cibule
Jak na to:
Očištěné ryby uvaříme v osolené vodě doměkka, vývar přecedíme a z vařených ryb odstraníme kosti.Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme ji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky na rozpáleném sádle do zlatova, přidáme papriku a zalijeme rybím vývarem.Do vroucího vývaru vložíme rajčata a paprikové lusky nakrájené na plátky, přidáme rybí maso a dochutíme česnekem, solí a pepřem.

Příloha: tmavé pečivo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama