Kuře na leču

25. února 2010 v 17:12 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
kuře zbavené kůže, sůl, pepř, trocha oleje, lečo ve skleničce
Jak na to:
Kuře zbavené kůže osolíme, trochu opepříme a vložíme do pekáčku. Dáme péct. Když už je kuřátko skoro hotové, přilejeme k němu sklenici leča a dáme ještě na chvíli do trouby. Pekáčem může ale nemůsí být přikrytý. Jako přílohu doporučujeme brambory. (místo sklenice leča můžeme použít i čerstvé rajské a papriky, pak v troubě necháme déle, aby zelenina změkla).

Příloha: brambory
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší