Kuře na leču

25. února 2010 v 17:12 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
kuře zbavené kůže, sůl, pepř, trocha oleje, lečo ve skleničce
Jak na to:
Kuře zbavené kůže osolíme, trochu opepříme a vložíme do pekáčku. Dáme péct. Když už je kuřátko skoro hotové, přilejeme k němu sklenici leča a dáme ještě na chvíli do trouby. Pekáčem může ale nemůsí být přikrytý. Jako přílohu doporučujeme brambory. (místo sklenice leča můžeme použít i čerstvé rajské a papriky, pak v troubě necháme déle, aby zelenina změkla).

Příloha: brambory
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama