Krevetový koktejl s mangem

23. února 2010 v 19:35 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
400 g loupaných krevet, 2 dcl bílého vína, 1 mango, 6 lžic majonézy, bílý pepř, sůl, šťáva z 1 limetky, 1 lžička medoviny nebo koňaku
Jak na to:
Víno a přibližně stejné množství vody přivedeme k varu, vložíme krevety a krátce povaříme. Mango vyloupnuté ze slupky nakrájíme na malé kostičky, smícháme s přeceděnými krevetami (tak, aby poměr manga a krevet byl 1:1). Přidáme majonézu, pepř, sůl, šťávu z limetky a podle chuti medovinku. Zamícháme a necháme vychladit.
Můžeme servírovat v ulitách hřebenatky na listovém salátu, ozdobit dílky limetky, citrónu a mandarinky.

Příloha: Francouzská bageta
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama