Krevetový koktejl s mangem

23. února 2010 v 19:35 | Eliss |  Recepty
Potřebujeme:
400 g loupaných krevet, 2 dcl bílého vína, 1 mango, 6 lžic majonézy, bílý pepř, sůl, šťáva z 1 limetky, 1 lžička medoviny nebo koňaku
Jak na to:
Víno a přibližně stejné množství vody přivedeme k varu, vložíme krevety a krátce povaříme. Mango vyloupnuté ze slupky nakrájíme na malé kostičky, smícháme s přeceděnými krevetami (tak, aby poměr manga a krevet byl 1:1). Přidáme majonézu, pepř, sůl, šťávu z limetky a podle chuti medovinku. Zamícháme a necháme vychladit.
Můžeme servírovat v ulitách hřebenatky na listovém salátu, ozdobit dílky limetky, citrónu a mandarinky.

Příloha: Francouzská bageta
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší