Kuřecí prsíčka à la čína

9. července 2009 v 18:40 | Eliss |  Recepty
Zdravě si pochutnáte

Chutná to jako čína, ale není to čína. Co je to? No přeci náš nový recept - kuřecí prsíčka s jarní cibulkou, česnekem, balsamikovým octem a kešu oříšky!
Ingredience
  • 400 g kuřecích prsíček
  • olivový olej
  • 50 g jarní cibulky
  • 3 stroužky česneku
  • 150 g červené kapie
  • 100 g zelených fazolek
  • 200 g kečupu
  • cukr
  • ocet Balsamico
  • 2 ks kuřecího bujonu (Vitana Natur)
  • 50 g kešu oříšků
Návod k přípravě Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou jarní cibulku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujony a kešu oříšky a dle chuti dochutíme balsamikovým octem. Vše provaříme cca 5 minut. Servírujeme s rýží a zdobíme čerstvými bylinkami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Výsledek obrázku pro kniha ti sluší