Kuřecí prsíčka à la čína

9. července 2009 v 18:40 | Eliss |  Recepty
Zdravě si pochutnáte

Chutná to jako čína, ale není to čína. Co je to? No přeci náš nový recept - kuřecí prsíčka s jarní cibulkou, česnekem, balsamikovým octem a kešu oříšky!
Ingredience
  • 400 g kuřecích prsíček
  • olivový olej
  • 50 g jarní cibulky
  • 3 stroužky česneku
  • 150 g červené kapie
  • 100 g zelených fazolek
  • 200 g kečupu
  • cukr
  • ocet Balsamico
  • 2 ks kuřecího bujonu (Vitana Natur)
  • 50 g kešu oříšků
Návod k přípravě Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou jarní cibulku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujony a kešu oříšky a dle chuti dochutíme balsamikovým octem. Vše provaříme cca 5 minut. Servírujeme s rýží a zdobíme čerstvými bylinkami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama